Plivački “Velike Kikinde” uspešni u Italiji i Rumuniji

Plivački “Velike Kikinde” uspešni u Italiji i Rumuniji

239
0
Deli

Plivači “Velike Kikinde” proteklog vikenda učestvovali su na takmičenjima u Italiji i Rumuniji. Na oba takmičenja uspeli su da ostvare zapažene rezultate.

Na plivačkom mitingu u Temišvaru, takmičari “Velike Kikinde” osvojili su deset medalja, odnosno pet zlatnih, dve srebrne i tri bronzane. Teodora Stančić doplivala je do zlata u disciplinama 50 metara kraul, 50 metara prsno i 50 metara delfin. Matija Tornjanski osvojio je zlato na 50 metara kraul, a bronzu na 50 metara leđno i delfin. Aleksa Kockar bio je prvoplasirani u disciplini 50 metara delfin, a drugoplasirani na 50 metara leđno. Miloš Menda osvojio je srebro na 50 metara prsno, dok je Luka Đukić u istoj disciplini doplivao do bronze. Takmičenje u Rumuniji okupilo je 380 takmičara iz 21 kluba iz četiri zemlje.

Na velikom međunarodnom mitingu koji se plivao u Trstu, klub “Velika Kikinda” predstavljale su tri takmičarke, koje su ostvarile zapažene rezultate u kategoriji starijih plivačica. Iako dva i po meseca bez bazena, Veskov, Tornjanski i Strajnić plivale su za plasmna od četvrtog do osmog mesta. Miting u Italiji okupio je 810 takmičara iz 45 klubova iz šest zemalja.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *