Pobeda “Grindexovaca” na domaćem terenu nad ekipom “Šamot 1965″iz Aranđelovca

Pobeda “Grindexovaca” na domaćem terenu nad ekipom “Šamot 1965″iz Aranđelovca

184
0
Deli

U okviru 14.kola Super lige Srbije u rukometu ekipa ,,Kikinda Grindex” porazila je ekipu ,,Šamot 1965″ iz Aranđelovca  rezultatom 23:19 . Na terenu se vodila prava borba dva tima za što veći broj golova, a u poslednjim sekundama prvog poluvremena gol je postigao  najbolji strelac ,,Grindexa” Milan Lisica, te je prvo poluvreme okončano rezultatom !4:10(Grindex), a cela utakmica finiširana je  rezultatom 23:19 u korist  ,,Kikinda Grindex”. Najboljim igračem utakmice proglašen je Milan Lisica koji je postigao čak 9 golova:

,,Hvala velikom broju posetilaca koji su došli da nas podrže, prva utakmica sama po sebi je najteža pogotovo na domaćem terenu, tu je veliki  pritisak, gosti iz Novog Pazara nam dolaze narednog vikenda, nadamo se istom ishodu, guramo dalje pa dokle doguramo, a nadamo se pobedi” – istakao je najbolji strelac kluba ,,Grndex Kikinda” Milan Lisica.

 

 

 

 

 

 

,,Peta pobeda, počeo je drugi deo.Prva utakmica je bila dosta teška,nikako nismo mogli da se odvojimo na nekoliko golova prednosti da lakše odigramo i privedemo kraj meču.Bilo je uzbudljivo za publiku tako da uglavnom, važno da smo pobedili, idemo dalje, a odličnoj i iskusnoj ekipi ,,Šamota” iz Aranđelovca čestitam na dobroj igri – zaključio je Mirko Kenjalo kapiten ,,Grindexa”.

 

 

 

 

 

 

U okviru 15. kola Super lige Srbije u rukometu  naredne subote 09. februara sa početkom od 18 časova na parketu sportske hale ,,Jezero” ekipa ,,Grindex Kikinda” dočekuje rukometni klub ,,Novi Pazar”.

 

 

 

 

 

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *