Počeli su 34. “Dani ludaje” u Kikindi

Počeli su 34. “Dani ludaje” u Kikindi

144
0
Deli

Igrama spretnosti sa ludajom na gradskom Trgu u Kikindi danas su zvanično otvoreni 34. “Dani ludaje u Kikindi”. Učenici kikindskih Osnovnih škola takmičili su se u veštinama cepkanja suncokreta, pronalaženju skrivenih ludaja, prenošenju ludaja,  krunjenju kukuruza i nošenju balona-ludaja. Najspretniji su bili učenici OŠ “Vuk Karadžić” koji su osvojili prvo mesto i vaučer u “Alter Fontani”.

– ,, Jako smo počastvovani zbog pobede, deca su jako uzbuđena i srećna, a iskreno da vam kažem i očekivali smo pobedu. Učestvovalo je šestoro dece, učenici trećeg i četvrtog razreda. Nismo se ništa spremali, već su naši đaci po prirodi brzi i spretni” – izjavila je učiteljica Gordana Laković iz OŠ “Vuk Karadžić”.

 

 

 

– ,, Ove godine, kao i prethodne, manifestaciju “Dani ludaje” započinjemo sa našim osnovcima, koji su odmerili svoje snage u takmičarskom delu i igrama spretnosti sa ludajom. Takmičile su se četiri Osnovne škole – ,, Jovan Popović”, ,,Vuk Karadžić”, ,, Sveti Sava” i ,, Žarko Zrenjanin”. Videli smo da su dosta spretni i koliko su uspešni u raznim disciplinama sa ludajom i ovo je bilo zaista jedno zadovoljstvo kako za decu, tako i za njihove drugare navijače i za sugrađane” – izjavila je Olivera Marinkov ispred Odseka za poslove za razvoj grada grada Kikinde i usput pozvala sve naše sugrađane i goste našeg grada da posete manifestaciju.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *