Porodični, animirani film “Mali princ” u četvrtak u Biblioteci

Porodični, animirani film “Mali princ” u četvrtak u Biblioteci

120
0
Deli

U četvrtak, 15. avgusta sa početkom od 21 čas biće prikazan animirani film “Mali princ” u sklopu letnjeg bioskopa Narodne biblioteke “Jovan Popović” i manifestacije “Kikindsko leto”. Ulaz je slobodan za sve posetioce.

Sinopsis:

Film je adaptacija čuvenog istoimenog romana Antoana de Sent Egzeperija, jedne od najčitanijih knjiga svih vremena (prodato oko 140 miliona primeraka). U užurbanom modernom vremenu Devojčica odrasta uz strogu, ambicioznu i požrtvovanu majku koja je priprema za realan život u svetu odraslih. Ona upoznaje Avijatičara, suseda, starijeg ekscentričnog, ali ljubaznog čoveka i među njima se rađa toplo i iskreno prijateljstvo. On je uvodi u neobičan svet gde je sve moguće, svet u koji ga je davno uveo Mali Princ, dečak sa druge planete koga je sreo kada se njegov avion srušio u Sahari. Tako počinje magično i emotivno putovanje Devojčice kroz njenu sopstvenu imaginaciju i kroz univerzum Malog Princa. Ona ponovo pronalazi svoje detinjstvo i shvata da su veze među ljudima ono što je najvrednije u životu, a da se najbitnije stvari prepoznaju srcem.

Glasovi sinhronizacije: Andjela Džaferović, Aleksa Radujko, Jelena Tomašević, Mihajlo Miša Janketić, Nikola Bulatović, Dragan Vujić Vujke, Ivan Jevtović, Snežana Jeremić Nešković, Milan Antonić, Predrag Damjanović, Nataša Balo.

Foto i sinopsis: cineplexx.rs

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *