„Pozdrav evropskom letu“ povodom dobijanja Evropske zastave časti

„Pozdrav evropskom letu“ povodom dobijanja Evropske zastave časti

181
0
Deli

Povodom uručenja „Evropske zastave časti“ Gradu Kikindi u sredu, 20. juna, biće organizovana manifestacija „Pozdrav evropskom letu“. Tokom celodevnog događaja posetioci će moći da uživaju u kulturnom, sportskom i muzičkom programu.

Manifestacija počinje u 10:00 časova ispred Narodnog muzeja otvaranjem izložbe dečijih radova „Kako zamišljam zastavu mog grada“, nakon čega će uslediti promocija udruženja građana, ustanova, pojedinaca i sportskih društava Kikinde „Moj grad čine ljudi“, a potom sledi predstavljanje nacionalnih nošnji i igara u izvođenju ADZNM „Gusle“ pod nazivom „Gusle u očima sveta“. U nastavku programa, do 13:00 časova, biće predstavljenji i „Zvuci Kikinde“, gde će će nastupiti Dečiji hor „Čuperak“ i duvački orkestar Dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Sportski deo manifestacije, odnosno turnir u basketu „3 na 3“, biće održan u dvorištu Gimnazije „Dušan Vasiljev“ sa početkom u 18:00 časova.

„Pozdrav evropskom proleću“ biće završen koncertom pop pevačice Goce Tržan, a koji će početi u 20:00 časova ispred Gradske kuće.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *