Predstava i Dečija pijaca u Kulturnom centru tokom vikenda, prikupljen novac ide...

Predstava i Dečija pijaca u Kulturnom centru tokom vikenda, prikupljen novac ide za Kalinu

115
0
Deli

Tokom predstojećeg vikenda u Kulturnom centru Kikinda biće organizovana dva humanitarna događaja sa ciljem prikupljanja neophodnog novca za lečenje petogodišnje Kaline. Deca Kikinde za svoju sugrađanku će u subotu odigrati predstavu, dok će u nedelju novac prikupljati na Dečijoj pijaci.

Dramska grupa „Svitac“ Osnovne škole „Vuk Karadžić“ izvešće predstavu „Rođendan leptira“ u subotu, 30. juna, u Kulturnom centru Kikinda sa početkom u 10:00 časova. Predstavu rađenu po tekstu Desanke Ristić režirale su autorka i Radmila Mandić, dok zasluge za muziku idu Tamari Ristić KEZZ.

U nedelju, 1. jula, u dvorištu Kulturnog centra biće organizovana Dečija pijaca u periodu od 8:00 do 11:00 časova, gde će najmlađi sugrađani prodavajući svoje stvari prikupljati novac za Kalinu.

Sav novac prikupljen tokom predstave i pijace biće usmeren na lečenje male Kaline. Ovi događaji samo su jedni od mnogih, koje pojednici, organizacije i ustanove organizuju u svrhu prikupljanja novca za malu sugrađanku. Kalini je dijagnostikovan tumor moždanog stabla i produžene kičmene moždine, te je neophodan novac za operaciju u Turskoj.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *