Prezentacija programa i konkursa namenjenih razvoju privrede u utorak u Kikindi

Prezentacija programa i konkursa namenjenih razvoju privrede u utorak u Kikindi

410
0
Deli
Foto: Pixabay

U prostorijama Regionalne privredne komore Kikinda biće održana prezentacija više aktuelnih programa i konkursa Fonda za razvoj Srbije i Razvojne agencije Srbije u utorak, 10. aprila u 10:30 časova. Privrednici i preduzetnici ovom prilikom moći će da se upoznaju sa programima i konkursima koje je država namenila za razvoj privrede.

Aktuelne programe Fonda za razvoj Srbije, konkursa Razvojne agencije Srbije, kao i konkurs za Najbolju tehnološku inovaciju predstaviće Milan Ljušić, direktor filijale Beograd Fonda za razvoj Republike Srbije, Ivan Cvetković, savetnik za strateška ulaganja i Miloš Đekić, savetnik za podršku MMSPP u Razvojnoj agenciji Srbije.

Kako je broj mesta u sali ograničen, svi zainteresovani treba da potvrde prisustvo na mejl adrese rpk.kikinda@pks.rs ili tibor.horvat@pks.rs i stojan.mijatovic@pks.rs ili pozivom na broj telefona 0230/401-230.

U dogovoru sa rukovodstvom Privredne komore Srbije i nadležnim ministarstvima, pripremljena je serija prezentacija, a Kikinda je prva od komora u kojima će po planu biti održane navedene promocije.

logo

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *