Promocija knjiga Jelice Dabović i tribina o nasilju u Kulturnom centru

Promocija knjiga Jelice Dabović i tribina o nasilju u Kulturnom centru

64
0
Deli

U četvrtak, 27. juna sa početkom od 19 časova, gošća kikindskog Kulturnog centra biće Jelica Dabović koja će promovisati svoje dve knjige – “Tajna jednog osmeha” i “Oproštaj” .

Reč je o knjigama  koje spadaju u red najtraženijih knjiga na prostorima ne samo Srbije i Crne Gore, već i medju  ljudima iz dijaspore koji sa pažnjom i interesovanjem prate zbivanja u domovini. Naime, skandaloznom i potresnom ispovešću o stravičnom porodičnom psihofizičkom zlostavljanju i ugnjetavanju, Jelica Dabović, starija sestra proslavljenih i najtrofejnijih srpskh košarkašica Ane i Milice Dabović šokirala je celokupnu javnost. Nesloga u porodici, patnja i nemoć da se ona savlada, odveli su autorku do saživljavanja sa ulogom žrtve , te do privlačenja iskustava sa istim polom, napastvovanja, silovanja, pa čak i do pokušaja ubistva pri kojem je jedva izvukla živu glavu.

Pored promocija knjiga, biće održana i tribina o najozbiljnijem problemu današnjice – nasilju, gde će posetioci dobiti odgovarajuće smernice i odgovore na pitanja kako prevazići nasilje i kako se izboriti njim. Ulaz je slobodan.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *