Promocija knjige “Sudbine plešu tango” u četvrtak u Narodnoj biblioteci

Promocija knjige “Sudbine plešu tango” u četvrtak u Narodnoj biblioteci

220
0
Deli

Predstavljanje knjige “Sudbine plešu tango”  autora Mladena Stevanovića biće organizovano u četvrtak, 8. februara, u Narodnoj biblioteci “Jovan Popović” u Kikindi. Književno veče počinje u 19:00 časova, a pored autora knjige govoriće i dr Vasilije Milnović.

Roman “Sudbine plešu tango” je priča o potisnutim željama i bračnim iluzijama. Paralelno prateći izazove sa kojima se suočavaju dva para u savremenom Beogradu i dramatično ukrštajući njihove puteve, “Sudbine plešu tango” realistično i sa ironijskim otklonom oslikavaju njihove egzistencijalne muke, krizu identiteta i pokušaje da odgovore na pitanja bez čijeg se razrešenja ne mogu izbaviti: da li je brak ropstvo ili utočište, da li razvod oslobađa, jesu li deca izgovor za lažne žrtve, može li se živeti s nedelima iz prošlosti?

Mladen Stevanović je rođen 1979. godine u Kruševcu, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. Od 1998. studirao je srpski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu. Nije se odrekao nijednog grada u kojem je živeo, ili kroz koji je prošao, a danas živi u Beogradu. Od 2005. godine radi u obrazovanju. Njegov roman “Ramovi za pogrešne slike” rasprodat je nekoliko meseci posle objavljivanja, 2013. godine.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *