Rukomet(M): “Kikinda Grindex” poražena od “Novog Pazara”

Rukomet(M): “Kikinda Grindex” poražena od “Novog Pazara”

141
0
Deli

U okviru 15. kola Super A rukometne lige Srbije ekipa ,,Kikinda Grindex” poražena je od strane gostujuće ekipe iz Novog Pazara rezultatom 26:24. U žestokoj borbi na parketu sportske hale ,,Jezero”  ekipa “Grindex” je povela, ali je suparnička ekipa poluvreme završila sa golom više te je  isto  okončano rezultatom 13:12(Novi Pazar), dok je finalni skor utakmice  završen u korist Novopazarčana. Najboljim igračem utakmice proglašen je Savo Savuljica iz Novog Pazara:

“Vratiću se na prethodnu utakmicu u Novom Pazaru koja je bila skoro identična ovoj. Ekipa iz Kikinde je fenomenalna, mislim da nemaju sreće, rezultat na tabeli uopšte nije realan u odnosu na njihov kvalitet, a o svojoj ekipi ne znam sta bih rekao, oni su za mene šampioni. Naglašavao sam da moja ekipa može da stigne do play off-a i sad smo na 2 utakmice od njega ” – izjavio je Slavuljica.

Zadovoljan sam igrom svoje ekipe. Mi smo došli u Kikindu da se nadigravamo, osvojimo bod, dva. Imam dosta dobru i iskusnu ekipu. Uzeli smo pobedu i otvorili vrata play off-a. Idemo dalje radimo, u svaku utakmicu ulazimo motivisani. Čestitam ekipi “Kikinda Grindex ” na velikom zalaganju i borbenosti” – rekao je trener pobedničke ekipe iz Novog Pazara.

“Sami smo krivi za poraz, ekipa ,,Novi Pazar” je iskusna, to su pokazali i na terenu. Imali smo dosta promašenih čistih otvorenih šuteva, ali idemo dalje, biće to dobro. Probaćemo to da ispravimo već u sledećoj utakmici protiv Spartaka iz Subotice ” -zaključio je  pomoćni trener ekipe “Kikinda Grindex ” Vladimir Mitreski.

U nastavku takmičenja rukometne lige Srbije  ,,Kikinda Grindex” u narednom kolu očekuje gostovanje protiv ekipe  “Spartak Vojputa” u Subotici, a zatim na domaćem terenu dočekuju ekipu ,,Dinamo” iz Pančeva.

 

 

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *