Rukomet(M): Pobeda ,,Grindexovca” nad ekipom ,,Mokra Gora” – Zubin potok

Rukomet(M): Pobeda ,,Grindexovca” nad ekipom ,,Mokra Gora” – Zubin potok

157
0
Deli

U okviru 19. kola Super A rukometne lige Srbije ekipa kikindskog ,,Grindexa” savladala je ekipu ,,Mokra Gora” Zubin Potok rezultatom 29:20(14:8). Najboljim igračem utakmice proglašen je Nenad Deliblašić iz kluba ,,Kikinda Grindex” koji je postigao 7 golova. Kikindski rukometaši pokazali su bolju uigranost nad gostujućom ekipom što je posledično i rezultiralo pobedom kikindskih momaka:

,,Trudili smo se da dobijemo ovu utakmicu, pošto je vladao pritisak za play off, sledeće kolo igramo sa beogradskim ,,Partizanom” pa se moramo spremiti što bolje da pobedimo i da probamo da idemo u četiri ekipe i da idemo u play off. U svoje ime bih čestitao gostujućoj ekipi na dobroj igri i odbrani” –  izjavio je igrač kikindskog ,,Grindexa” Marko Trninić.

 

 

 

,, Ovom prilikom bih čestitao igračima na velikoj borbenosti i zasluženoj pobedi i gostujućoj ekipi sa Kosova i Metohije koja je korektno odradila svoj posao, mada se videlo da su bili iscrpljeni od dalekog puta, bili su jako nezgodna ekipa i nije bilo lako igrati sa njima. Hvala publici na velikoj podršci i u ovom ritmu idemo i dalje, sledeća utakmica je ,,Partizan”, s tom utakmicom možemo da uhvatimo priključak za play off, ali nismo opterećeni rezultatom, osnovni cilj smo ostvarili i samo tako trebamo da nastavimo” – završava trener kikindskog ,,Grindexa” Goran Kurteš.

Nakon odlaska golmana kikindskog kluba ,,Grindex” Jovice Vitasa u inostranstvo, u kikindski rukometni klub ,,Grindex” privremeno stiže legenda jugoslovenskog, srpskog i makedonskog rukometa Šandor Hodik koji će biti podrška sjajnom golmanu Slavku Miškovu te iz kikindskog kluba očekuju da će se  prvenstvo završiti na najbolji mogući način.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *