Sajam zapošljavanja u Temišvaru, prevoz iz Kikinde obezbeđen

Sajam zapošljavanja u Temišvaru, prevoz iz Kikinde obezbeđen

571
0
Deli

Sajam zapošljavanja u Temišvaru biće organizovan u sredu, 21. marta, u centru za obuku CRAFT Trgovinsko-industrijsko agrarne komore županije Timiš, a u okviru projekta “Mreža mobilnosti radne snage u prekograničnoj oblasti” (Labor Mobility Network in the Cross-border Area). Regionalna privredna komora Severnobanatskog upravnog okruga iz Kikinde, kao nosilac projekta, organizuje besplatan prevoz za nezaposlene osobe koje žele da prisustvuju Sajmu.

Zainteresovani se mogu prijaviti do utorka, 20. marta 2018. godine do 11:00 časova ili pozivom na brojeve telofona 0230/438-080 ili 060/5000-739, ili putem mejl-a na adresu: lidija.s.petrovic@pks.rs

Obezbeđen je autobuski prevoz za 50 osoba, zdravstveno osiguranje na putu za putnike, prisustvovanje Sajmu zapošljavanja, a nakon toga sledi ručak i obilazak Temišvara. Planirano je da se krene ujutru, a povratak je u ranim večernjim satima.

Prednost kod prijave imaju nezaposleni, ali dok ima mesta u autobusu mogu se prijaviti i osobe koje su u radnom odnosu, a zanima ih da se upoznaju sa ponudom rumunskih poslodavaca i posete Temišvar.

Zainteresovani učesnici treba da donesu kopiju prvih strana pasoša u prostorije Komore na Trgu srpskih dobrovoljaca br. 48, kako bi im se izradilo zdravstveno osiguranje.

Projekat “Mreža mobilnosti radne snage u prekograničnoj oblasti” (Labor Mobility Network in the Cross-border Area) finansiran je preko programa IPA CBC Romania-Serbia.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *