Saopštenje kikindskog Gro SNS-a

Saopštenje kikindskog Gro SNS-a

276
0
Deli

,, Odavno je poznato da je Milenko Jovanov patološka opsesija Željka Bodrožića i da je u tom smislu kod Žuje došlo do trajnog poremećaja i da leka nema. Međutim, čini se da se Žujino stanje ozbiljno pogoršava.

On u svojim najnovijim halucinacijama ne vidi samo Jovanova. Njemu se sad priviđa čitav niz članova i funkcionera SNS, priviđaju mu se nekakvi ešaloni, a sebe, mukica, vidi kao nekoga ko kadrira, rotira, unapređuje i smenjuje, analizira… Kao da bilo šta od toga zna.

Nema mnogo načina da se objasni ovakvo haluciniranje. Ili je promenio dilera, nakon što mu je brat Damir uhapšen sa kiflama filovanim heroinom, ili je u narkomanskoj apstinencijalnoj krizi. Trećeg nema.

I na kraju, u želji da budemo humani i olakšamo Žuji teške neprospavane noći u kojima sanja kikindski SNS, želimo da mu poručimo da ne lupa glavu i ne brine, jer ko god bio na kojoj god funkciji u stranci, ili Gradu, taj će ubedljivo na izborima pobeđvati njega, Zorana Mileševića, Mikija Panića, Miću Stojanovića i sve ostale divove kikindske opozicije, jer narod glasa za vredne ljude, koji rade i trude se za naš grad, a ne one koji po ceo dan sede po kafićima i kombinuju kako da očerupaju gradski budžet i što više” – navodi se u saopštenju Službe za informisanje SNS-a.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *