Saopštenje za javnost Srpske napredne stranke Gro Kikinda

,, Gradski odbor Srpske napredne stranke poziva opozicione lidera Zorana Mileševića, Željka Bodrožića i Mikija Panića da istupe javno i pokažu svima u gradu kakve diplome imaju i u kojim su ih školama stekli.
Ubeđeni smo da bi građane Kikinde veoma zanimalo koju je školu završio stručnjak za sve oblasti života – od fudbala do putovanja u svemir, Miki Panić, na kom tačno fakultetu je diplomirao Željko Bodrožić, kada već sebe proglašava za vrhunskog novinara i vrhovnog sudiju za sva događanja u gradu, a naročito bi bilo zanimljivo znati koja je to škola omogućila Zoranu Mileševiću da preko noći postane najbogatiji Kikinđanin, vlasnik hotela „Narvik“ i u periodu od 2008-2013, pravi vlasnik celog grada?
Sigurni smo da se lideri kikindske opozicije Bodrožić, Milešević i Panić ponose svojim obrazovanjem, diplomama i stečenim znanjem i da će zato veoma brzo podeliti sa građanima Kikinde ono što su stekli školovanjem. Ukoliko to ne urade, sumnja da od škole imaju samo nekoliko velikih odmora, biće još veća, a pitanje kako su najgori đaci postali najbogatiji u Kikindi, biće još češće postavljano” – navodi se u saopštenju.

Nema komentara

Ostavi odgovor