Senćanin uhapšen zbog krađe

Senćanin uhapšen zbog krađe

346
0
Deli
Naslov: Pixabay

K.B. (30) iz Sente uhapšen je zbog sumnje da je počinio devet krivičnih dela protiv imovine.

Sumnja se da je on od 13. aprila do 21. maja ove godine na području Sente počinio tri teške krađe, dve teške krađe u pokušaju, krađu, prevaru, tešku krađu na drzak način i tešku krađu na drzak način u pokušaju i na taj način vlasnicima pričinio materijalnu štetu koja se procenjuje na oko 781.000 dinara.

K. B. je osumnjičen da je provalio u tri kuće iz kojih je ukrao razni alat i novac, kao i da je iz prodavnice mešovite robe ukrao alkoholna pića i cigarete.

Takođe se sumnja da je dva puta provalio u prostorije jedne zemljoradničke zadruge i izvršio premetačinu, ali ništa nije odneo.

Sumnja se i da je K. B. sa uha jedne žene strgao minđušu, kao i da je od dve pokušao da strgne lančić sa vrata i prsten sa ruke.

K. B. je osumnjičen i za prevaru kada je, prilikom dogovora o kupovini vozila, iskoristio nepažnju vlasnika i vozilom koje je tražio da isproba, udaljio se u nepoznatom pravcu.

Osumnjičenom je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana, navedeno je u saopštenju Policijske uprave u Kikindi.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *