U akciji MUP-a uhapšene četiri osobe na području Policijske uprave Kikinda

U akciji MUP-a uhapšene četiri osobe na području Policijske uprave Kikinda

1174
0
Deli
Foto: Pixabay

U više odvojenih akcija pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodnih nekoliko dana u cilju suzbijanja krivičnih dela izvršenih protiv polne slobode i protiv braka i porodice uhapsili su 41 osobu. Protiv 55 osoba podnete su krivične prijave u redovnom postupku, dok su dve osobe uhapšene po prethodno raspisanim potragama zbog ovih krivičnih dela.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su D.K. (52) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica. On se sumnjiči da je grubim zanemarivanjem svoje dužnosti zbrinjavanja, vaspitanja i vršenja nadzora nad ponašanjem svog maloletnog deteta o kojem je dužan da se stara, zapustio svog maloletnog sina koji je u prethodnom periodu više puta zatican kako „duva lepak“ na fudbalskom igralištu u Horgošu. Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.

S.M. (20) je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom. On se sumnjiči da je u svojoj kući izvršio obljubu nad devojčicom koju je upoznao preko društvenih mreža i namamio je u svoju kuću. S.M. je priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

A.K. (39) je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica. On se sumnjiči da je grubim zanemarivanjem svoje dužnosti zbrinjavanja, vaspitanja i vršenja nadzora nad ponašanjem svoje dece o kojima je dužan da se stara, zapustio svoje maloletne sinove koji su u više navrata zatečeni u prosjačenju u blizini Graničnog prelaza Horgoš, kao i u naseljenom mestu Horgoš. On je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.

D.S.  (24) je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On se sumnjiči da je svojoj majci pretio ubistvom. Osumnjičeni je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti, navedeno je u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *