U “Igrama na vodi” pobedio “Prvi tim”

U “Igrama na vodi” pobedio “Prvi tim”

295
0
Deli
Foto: Čedomir Vujanić

U sportsko-zabavnoj manifestaciji “Igre na vodi-leto kod kuće” pobedila je ekipa “Prvi tim”, koja je u velikom finalu savladala ekipu “Miki Mećava”. Tokom dva polufinalna dana, sve prijavljene ekipe su se na bazenima Sportskog centra “Jezero” takmičile u raznim disciplinama na vodi kako bi se plasirale u finale i borile za titulu ovogodišnjeg šampiona.

Kapiten pobedničke ekipe Emilija Veličković istakla je da im je najbitnije bilo druženje. – Jako smo se lepo proveli. Najteže je bilo skidanje kokosa i bušenje balona, to je moja procena, zbog skakanja i jer je bilo visoko postavljeno, a ova poslednja je bila najneizvesnija. Saastali smo se veoma spontano, okupili smo ekipu i pobedili i to je super – rekla je ona.

Uz podršku mnogobrojne publike takmičari su pokazali spretnost, znanje, veštinu, brzinu kako bi ostvarili najviše bodova. Učesnici ovogodišnje manifestacije borili su se u disciplinama kao što su branje kokosa, greda, muzička pitanja i odgovori, bušenje balona s platforme, podvodna gajba, slagalica, piramida na platformi, prelaženje bazena na dve kocke i drugo.

“Igre na vodi-leto kod kuće” predstavlja uvod u manifestaciju “Kikindsko leto”, koju organizuje Grad Kikinda. Prema najavama Olivere Mairnkov iz Kancelarije za turizam, Kikinđane očekuju raznolik program tokom avgusta. – Već sledećeg vikedna nas očekuje koncert Gravog Sokaka, umetnička kolonija Dudešti Veki kao i hit predstava Otkačene, gde će nam specijlani gost biti Sava Milošević. Naravno, nismo zaboravili ni na naše najmlađe sugrađane, tako da će se na repertoaru naći pozorišna predstava Škola za klovnove, kao i ples koji se prošle godine pokazao kao vrlo interesantan za decu – najavila je Marinkov.

Najavljeni prorgam u okviru „Kikindskog leta“ biće održan u dvorištu Kurije, a svi sadržaji su besplatni.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *