U Nakovu dodeljene Godišnje nagrade

U Nakovu dodeljene Godišnje nagrade

123
0
Deli

5. oktobar,  Dan oslobođenja i Dan sela Nakovo, bio je lep povod da se na svečanoj sednici u Vatrogasnom domu u tom mestu održi dodela Godišnjih nagrada. Svake godine, na ovaj datum, MZ Nakovo dodeljuje Godišnju nagradu za najistaknutije Nakovčane koji su svojim radom zaslužili ovo laskavo priznanje:

-,, Ove godine dobitnik Godišnje nagrade je Zdravko Borovnica, proslavljeni fudbaler iz Nakova. Zdravko je izuzetan sportista, fudbaler i čovek i mislim da je nagrada otišla u prave ruke. Zdravko je opravdano odsutan, jer su dobili poziv za turneju, veterani Zvezde su gosti u Nemačkoj i Švajcarskoj, pa će nagradu preuzeti njegova ćerka Ana. Pored Godišnje nagrade, uz insistiranje fudbalskog kluba “Polet” drugu nagradu dodelili smo Milošu Šestiću u znak zahvalnosti što je svoju fudbalsku karijeru završio u Nakovu” – izjavio je Milan Majstorović, predsednik Mesne zajednice Nakovo.

-,, Velika mi je čast što su Nakovčani i ove godine dodelili Godišnju nagradu mom ocu kao izuzetnom sportisti, fudbaleru i javnoj ličnosti iz Nakova i jednom velikom promoteru našeg mesta. U svakoj svojoj izjavi on uvek ističe Nakovo, i uvek je ispričao neku anegdotu iz Nakova” – izjavila je ćerka proslavljenog fudbalera, Ana Borovnica.

 

-,, Čestitao bih svim meštanima Nakova njihov Dan sela, i svaki put, povodom toga se dodeljuju nagrade za one meštane koji su to svojim radom zaslužili, a pogotovo onima koji slavu i ime Nakova sprovode po celom svetu. Nakovčanima bih poželeo da nastave sa tradicijom i svakako da će Grad uvek podržavati ovakve događaje i dane koje treba pamtiti i obeležavati” – izjavio je Goran Dumitrov, član Gradskog veća.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *