Ulična odbojka po treći put na kikindskom Trgu

Ulična odbojka po treći put na kikindskom Trgu

104
0
Deli

Kikinda je danas po treći put domaćin Ulične odbojke na gradskom Trgu. Manifestacija koja je okupila oko 500 mladih odbojkaša i odbojkašica, pored svog takmičarskog dela, ima za cilj promociju odbojke kao sporta i zdravih stilova života. Pored MOK “Kikinda“ na turniru su učestvovale i gostujuće ekipe iz Kleka, Zrenjanina, Starog i Novog Bečeja, Novog Miloševa, Novih Kozaraca, Vrbasa i Bačkog Gradišta. Tim povodom u naš grad došla je i ekipa odbojkaškog kluba ” Hot Volley“ iz Beograda, pod upravom našeg  proslavljenog reprezentativca Edina Škorića koji je ujedno i promoter ovogodišnje manifestacije:

Ovo je prvi put da gostujemo u Kikindi. Mislim da je organizovanje ovog turnira veoma korisno za decu. U svojoj karijeri igrao sam u mnogim klubovima, u reprezentaciji, i postigao dosta medalja, dosta uspeha. Kroz ovakve manifestacije okušavam da prenesem deci sva svoja iskustva koja sam ja stekao, ali takođe pokušavam da im prenesem i ljubav prema odbojci“ izjavio je Škorić.

Drago mi je što smo uspeli da organizujemo turnir i ove godine. Nadam se da će on postati tradicija i da ćemo uspeti iz godine u godinu da dovodimo još više dece. Ove godine u goste nam je došao klub “Hot Volley“ iz Beograda, čiji je vlasnik naš proslavljeni reprezentativac Edin Škorić, koji je ujedno i naš ovogodišnji promoter. Ovaj turnir je značajan za promociju odbojke u Kikindi, ali i za druženje “, saopštio je Milan Radosavčev, trener MOK “Kikinda“.

Muški odbojkaški klub “Kikinda“ danas ima priliku po treći put da organizuje “Street Volleyball“ gde učestvuju i dečaci i devojčice iz cele Vojvodine. Na osnovu organizatorskih sposobnosti i rezultata koje su postigli u prethodnom periodu, klubu MOK “Kikinda“ je ukazana čast da organizuje ovu, sada već tradicionalnu manifestaciju. Sam osmeh dece, žagor, njihova sreća i zadovoljstvo sigurno su dovoljan motiv nama iz Gradske uprave da podržimo divan, čarobni svet odbojke. Na nama je da obezbedimo jedan stručan, kvalitetan rad koji će sigurno doneti dobar rezultat“zaključioje  Miodrag Bulajić, član Gradskog veća.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *