Uspeh karatista „Feniksa“ na takmičenjima proteklog vikenda

Uspeh karatista „Feniksa“ na takmičenjima proteklog vikenda

135
0
Deli

Tamičari Karate kluba „Feniks“ osvojili su tri medalje, odnosno dve bronzane i jednu srebrnu na Kupu Vojvodine za kadete i juniore, održanom proteklog vikenda u Bečeju. Kup, u organizaciji Karate saveza Vojvodine WKF, okupio je oko 400 takmičara iz oko 40 karate klubova.

U konkurenciji kadetkinja do bronzane medalje u katama stigle su Andrea Inđić, Lena Jakovljević i Aleksandra Ćurčin. U juniorskoj konkurenciji u kata timu bronzane medalje osvojile su Una Tubin, Marijana i Suzana Boćan. U pojedinačnoj konkurenciji u borbama srebrnu medalju osvojila je Jovana Rudan u kategoriji -59 kilograma, koja je, prema oceni trenera Tanje Sili , pokazala vrhunsku formu i odlične mečeve.

Karatisti „Feniksa“ proteklog vikenda učestvovali su i na Međunarodnom karate turnru „47. Zlatni pojas Čačak“ za poletarce, pionire i nade, gde su osvojili tri medalje, dve bronze i jedno srebro. Na takmičenju, održanom u Plavoj hali Atenica u Čačku, učestvovalo je preko 800 takmičara iz 130 klubova iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije Slovenije, Hvratske, Rumunije, Belgije i Srbije.

ZLATNI POJAS CACAKKaratistkinja „Feniksa“ Una Kalanj u kkonkurenciji pionira u kategoriji -34 kilograma u borbama osvojila je srebrnu medalju. Bronzanu medalju u borbama osvojili su pioniri Petar Stupar (-30 kg) i Bogdan Alkesić (-34 kg).

Karate klub „Feniks“ u naredom periodu očekuje Balkansko prvenstvu, gde će Klub predstavljati pionirka Una Kalanj, a nakon toga slede turniri u Raški, Temišvaru, Zrenjaninu i Beogradu.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *