Uzbudljivo do samog kraja: ekipa “Taski U 21“ odnela pobedu na ovogodišnjem...

Uzbudljivo do samog kraja: ekipa “Taski U 21“ odnela pobedu na ovogodišnjem takmičenju „Igre na vodi“

44
0
Deli

Ekipa “Taski U 21“ pobednik je ovogodišnje sportsko-zabavne manifestacije „Igre na vodi“ koja  je u veoma neizvesnoj i uzbudljivoj borbi do samog kraja, u finalu savladala ekipu „Prvog tima“  rezultatom 18:17 i zasluženo slavila pobedu. Interesantno je da su se ove dve ekipe i prošle godine susrele u finalu, ali je tada pobednik bila ekipa „Prvi tim“.

Treće kikindske  „Igre na vodi“ u organizaciji Lokalne samouprave i SC “Jezero”  koje su urađene po uzoru na nekadašnje „Igre bez granica“, ove godine prvi put imale su i međunarodni karakter. Naime, domaćim ekipama suprostavile su se ekipe sportista iz Rusije i Ukrajine.

Vredne novčane nagrade koje su uručene ekipama finalista obezbedila je lokalna samouprava.

I prošle godine smo učestvovali na ovom takmičenju i to je bilo stvarno jedno lepo iskustvo. U finalu smo, kao i ove godine, igrali sa ekipom „Prvi tim“, ali smo izgubili igrajući produžetke. Ove godine smo se više pripremali i uspeli smo da pobedimo. Iskustvo je zaista lepo, a na takmičenje smo došli pre svega zbog druženja. U našoj ekipi ima nekoliko aktivnih sportista, a ekipa broji ukupno 9 članova“, rekao je Nikola Novaković, kapiten pobedničke ekipe „Taski U 21“.

Pobednika je odlučila poslednja igra, ali je ove godine defintivino pobedila želja mlađe ekipe. Kao koordinator „Igara na vodi“ primetio sam da su takmičari ove godine bili mnogo spremniji za igre, što se pogotovo primetilo kroz bonus igre. U finalu je bilo 11 disciplina. Na takmičenju je učestvovalo ukupno 6 ekipa, uključujući i jednu gostujuću ekipu iz Ukrajine, čiji su članovi, vaterpolisti i vaterpolistkinje, došli na sportske pripreme ovde u Kikindu“, izjavio je Dragan Pecarski, koordinator „Igara na vodi“.

Zbog nestabilnih vremenskih prilika tokom vikenda, u subotu uveče je odigrano prvo polufinale, dok je drugo polufinale odigrano u nedelju  pre podne, a uprkos lošim vremenskim prilikama, publika je bila euforična  zdušno navijajući  i bodreći takmičare i ekipe tokom čitavog dvodnevnog programa.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *