Veče u ritmu dance muzike ’90-ih’ na radost sugrađana

Veče u ritmu dance muzike ’90-ih’ na radost sugrađana

129
0
Deli

Nakon uspešno organizovane „Disko večeri“ prošlog vikenda kada je oko 1000 naših sugrađana  plesalo uz hitove 70-tih i 80-tih godina, sinoć je na bazenima organizovano još jedne veče dens muzike  na kome se puštala muzika najpoznatijih grupa i izvođača poput Dr. Iggy-ja, Bakija B3, Fanky G, grupe Colonia i ostalih hitova iz tog doba:

Prošlog vikenda bili smo svedoci činjenice da je bio odličan odziv naših sugrađana na „Disko večeri“. Iz tog razloga smo odlučili da pružimo šansu i mlađim generacijama da đuskaju uz hitove ’90-ih i da se kroz muziku podsetimo tih vremena i da uživamo svi zajedno. Mi smo „osluškivali“ želje naših sugrađana i upravo iz toga je proistekla inicijativa da se organizuje jedno ovakvo veče“, obrazložila je Olivera Marinkov iz Kancelarije za turizam grada Kikinde.

Za dobar odabir muzike ovog puta  zadužen je bio mladi Dj Ivan Stojković koji je podsetio da je muzika 90-tih imala dušu i ljubav:

U svoje vreme slušao sam ovu vrstu muzike, i bavio sam se njome. Odlazio sam na mesta na kojima je bila aktuelna ta vrsta muzike i družili smo se lepo. Prošlo je mnogo godina od tada. Večeras slušamo muziku „TAP 011“, „Funky G“, „Kolonije“ i drugih grupa. Ova muzika je zaista  imala dušu i ljubav“, saopštio je Stojković.

Jako mi se dopada organizacija ove „Disko večeri“. Bila sam i prošlog vikenda, a evo i sad sam došla. Ovo je muzika moje mladosti. Iz tog vremena izdvojila bih od izvođača na primer „Funky G“ , „TAP 011“, „Dr Iggy“, rekla je za Focus naša sugrađanka Aleksandra Jelisavčić. .

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *