Zamurović i Olah uspešni na streličarskom takmičenju

Zamurović i Olah uspešni na streličarskom takmičenju

133
0
Deli

Takmičari Streličarskog udruženja “Apolo” Sara Zamurović i Kristijan Olah nastupili su proteklog vikenda na streličarskom takmičenju u Pančevu. Tip takmičenja je bio indoor, odnosno gađanje u metu sa 18 metara u dvoranskim uslovima.

Sara Zamurović osvojila je bronzanu medalja u stilu olimpijski luk, kategorija kadetkinja, dok je Kristijan Olah stigao do četvrt finala u završnom raspucavanju u stilu olimpijski luk, kategorija kadeta.

Sara i Kristijan su nastupili i u miks timu i osvojili bronzane medalje u kadetskoj kategoriji. Miks tim podrazumeva kombinaciju takmičara i takmičarke istog stila gađanja (olimpik), iste distance (18m) i istog prečnika mete (40cm).

Na takmičenju je nastupilo oko 100 takmičara iz cele Srbije. Takmičenje je iz kalendara takmičenja Streličarskog saveza Srbije.

Sara i Kristijan su odnedavno takmičari novoosnovanog Streličarskog udruženja “Apolo” iz Kikinde i ovo takmičenje je njihov prvi nastup u novom udruženju (klubu). SU “Apolo” je osnovano 11. novembra 2018. godine, a zvanično registrovano u APR 21. novembra 2018. SU “Apolo” je punopravan član Streličarskog saveza Srbije.

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *