ŽORK ,,Kikinda” ponovo izdominirale na domaćem terenu

ŽORK ,,Kikinda” ponovo izdominirale na domaćem terenu

226
0
Deli

U okviru utakmice 17. kola PRLS -Sever ekipa ŽORK ,,Kikinda” savladala je večeras na domaćem terenu, na parketu sportske hale ,,Jezero” ekipu ŽRK ,,Dolovo” rezultatom 38:24(19:11). Iako su ostvarile pobedu sa mnogo lepih golova rukometašice Kikinde ipak misle da su mogle da budu još bolje:

 

 

 

 

 

 

 

,,Nismo zadovoljne jer mislimo da nismo dale sav svoj maksimum i nismo igrale baš onako kako smo očekivale, imali smo dosta tehničkih grešaka još na samom početku, dosta su nam ispadale lopte, ali, eto ipak smo pobedile. Potrudićemo se da nam se takve stvari više ne ponavljaju i sledeći put ćemo ulaziti ozbiljnije u utakmice. Sledeće nedelje gostujemo protiv zrenjaninskog ,,Proletera” – rekla je za Focus Aleksandra Čubrilo iz kikindskoh ŽORK-a.

,,Kikinda je trenutno prejaka za nas,oni su pretendenti na Super B, po kadru možda i na Super A ligu, bila je ovo borba Davida i Golijata ali mi smo odigrali našu utakmicu, iako nismo bili kompletni usled kadrovskih problema ali zadovoljan sam kako su odigrale utakmicu” – rekao je Vladimir Demić, trener ženskog rukometnog kluba ,,Dolovo”.

Foto: Focus Media Pro

Nema komentara

Ostavi odgovor

CAPTHA *